U zocht op:
  • Recepten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken
  • Producten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken

Lente-uisalsa

10 min bereidingstijd

Wat heb ik nodig:

personen
  • 1 verpakking Aviko Grip ’n Dip (600 g)
  • 1 lente-ui
  • 3 takjes peterselie
  • 2 tl kappertjes
  • 1 teen knoflook
  • 4 el olijfolie extra vierge

Bereiding:

  • Hak de lente-ui in ringetjes. Hak de peterselie en de kappertjes fijn. Rasp of pers de knoflook.
  • Meng de lente-ui, de peterselie, de kappertjes en de knoflook door de olijfolie. Breng op smaak met zout en peper, en schep in een schaaltje.
  • Bereid de friet volgens de aanwijzingen op de verpakking en serveer met de dip.
  • Zodra de dagen langer en warmer worden, gedijt de lente-ui weer goed. De lange groene stengel heeft een knapperige beet en milde uiensmaak.
  • Tip: Geef de salsa een frisse smaak met een kneepje citroensap.

Benodigd product

Voedingswaarden per persoon

  • 125 kcal
  • 14 g vet waarvan 2 g verzadigd
  • 1 g koolhydraten
  • 0 g ewit
  • 0 g vezels
  • 0,4 g zout

Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen