Lente-uisalsa
10 min bereidingstijd
Wat heb ik nodig:
personen
Bereiding:
- Hak de lente-ui in ringetjes. Hak de peterselie en de kappertjes fijn. Rasp of pers de knoflook.
- Meng de lente-ui, de peterselie, de kappertjes en de knoflook door de olijfolie. Breng op smaak met zout en peper, en schep in een schaaltje.
- Bereid de friet volgens de aanwijzingen op de verpakking en serveer met de dip.
- Zodra de dagen langer en warmer worden, gedijt de lente-ui weer goed. De lange groene stengel heeft een knapperige beet en milde uiensmaak.
- Tip: Geef de salsa een frisse smaak met een kneepje citroensap.
Benodigd product
Voedingswaarden per persoon
- 125 kcal
- 14 g vet waarvan 2 g verzadigd
- 1 g koolhydraten
- 0 g ewit
- 0 g vezels
- 0,4 g zout
Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen